Om os

Frirum El er autoriseret el-Installatør virksomhed beliggende centralt
Vesterbro i København med fokus på grøn omstilling & bæredygtighed.

Hvem er vi?

Vi tilbyder alle typer el-installationer indenfor private & erhverv, foreninger samt offentlige institutioner i København og på Sjælland.
Virksomheden er stiftet af i 2022, men vi har mere end 15 års erfaring indenfor faget og møder vores kunder i øjenhøjde. Vi bestræber os altid på at levere en god, bæredygtig løsning, som er både prisvenlig og miljørigtig.

Vi er derudover også VE-Installatør og kan installere solceller samt varmepumper.

Fra Frirum El kan du fra alle ansatte altid regne med en klar og direkte kommunikation, med fokus på præcis de behov, du måtte have. Det er vigtigt for os, at vi sammen har styr på selv de mindste detaljer i dit projekt.

Vi har gode anmeldelser

Læs hvad vores kunder siger

🏆 Frirum El har vundet Årets Håndværker 2023 og var finalist i 2024.

Bæredygtighed i fokus

Bæredygtighed er altid højeste fokus hos Frirum El. Vi stiller store krav til os selv, men også til vores leverandører, når det gælder bæredygtighed. Vi har blandt andet derfor indkøbt en elcykel, hvorfra de mindre opgaver klares. Derudover affaldssorterer vi og planlægger vores ruter bedst muligt for at undgå unødig spild af brændstof.

Socialt ansvar

Det præg vi sætter på omverdenen er, ligesom bæredygtighed, et vigtigt element for os. Vi gør derfor en dyd ud af at støtte lokale foreninger samt at uddanne lærlinge.

Kontakt os

Frirum El

Kontakt os via formularen eller giv os et kald, vi hjælper altid gerne med et tilbud eller vejledning.