Elektriker Valby

Hos Frirum El er vi en elektriker nær Valby, der tilbyder effektive og sikre el-installationer i hele københavnsområdet

Vi tilbyder altid høj kvalitet og fair priser

Med beliggenhed på Vesterbro er vi en elektriker nær Valby, der kan hjælpe dig med din næste el-installation. Uanset om du skal have udskiftet dine eksisterende installationer eller have opsat nye, står vi klar til at udføre arbejdet. Vi har over 15 års erfaring fra elektrikerfaget, og som en autoriseret el-installatør kan du med ro i maven lade os stå for opgaven, uanset størrelsen eller kompleksiteten.

Som elektriker nær Valby hjælper vi både private, virksomheder samt boligforeninger med deres el-projekter. Vi udfører alle opgaver inden for el- og VE-installationer, og vi kan eksempelvis hjælpe med følgende opgaver:

  • Eltjek
  • Dørtelefoner
  • Intelligente installationer
  • Ladestandere
  • Service & fejlfinding
  • Elrenovering & -ombygning

Kontakt din lokale elektriker i dag og fortæl os om din opgave. Så kommer vi med et uforpligtende tilbud. Som elektriker nær Valby kan vi hjælpe dig på Frederiksberg, Vesterbro, Østerbro, i Vanløse og resten af København. Du kan kontakte os på telefon 31 68 38 10 eller udfylde vores kontaktformular.

Vi har gode anmeldelser

Læs hvad vores kunder siger

🏆 Frirum El har vundet Årets Håndværker 2023 og var finalist i 2024.

Fokus på bæredygtighed og energibesparelse

Hos Frirum El går vi op i bæredygtige og energibesparende løsninger. Ved at investere i energirigtige løsninger kan du på sigt spare mange penge på dit energiforbrug samtidig med, at det er godt for klimaet. Det er den rigtige løsning for alle. Vi lytter til dine behov og ønsker, og på den baggrund kommer vi med vores anbefaling til den rette løsning til dig.

Hos Frirum El får du transparens, professionel rådgivning og ordentligt udført arbejde. Derfor er vi også medlem af TEKNIQ. Det er din garanti for, at vores arbejde følger nøje og stramme kvalitetskrav samt at vores medarbejdere er opdateret på den nyeste viden og tiltag inden for elektrikerfaget.

Kontakt din lokale elektriker nær Valby

Når du står og mangler en elektriker i Valby eller resten af København, kan du med fordel kontakte os. Hos Frirum El får du nemlig ekspertise og service ud over det sædvanlige.

Du kan kontakte os telefonisk på 31 68 38 10 eller sende os en mail på rolf@frirumel.dk. Du kan også benytte dig af vores kontaktformular, og så vender vi retur på din forespørgsel hurtigst muligt.

Kontakt os

Frirum El

Kontakt os via formularen eller giv os et kald, vi hjælper altid gerne med et tilbud eller vejledning.