Elektriker Frederiksberg

Når du mangler en elektriker på Frederiksberg, er vi hos Frirum El klar til at hjælpe dig

En tillidsfuld og pålidelig elektriker

Med vores beliggenhed på Vesterbro kan vi hurtigt rykke ud, når du mangler en pålidelig og kvalitetsfuld elektriker på Frederiksberg. Hos Frirum El leverer vi alt i el-installationer, og vi rådgiver dig altid til den løsning, som er bedst for dig, samtidig med at vi tager højde for energieffektive og bæredygtige løsninger. Vi kan eksempelvis hjælpe dig med følgende opgaver:

  • Eltjek
  • Dørtelefoner
  • Intelligente installationer
  • Ladestandere
  • Service & fejlfinding
  • Elrenovering & -ombygning

Hvis du leder efter en elektriker på Frederiksberg, så kontakt Frirum El i dag. Vi hjælper både private, virksomheder og foreninger med opgaver af varierende størrelse og kompleksitet. Og vi leverer et tilfredsstillende resultat, du bliver glad for. Vi kan også hjælpe dig, hvis du leder efter en elektriker på Vesterbro, Østerbro, i Vanløse eller Valby.

Vi har gode anmeldelser

Læs hvad vores kunder siger

🏆 Frirum El har vundet Årets Håndværker 2023 og var finalist i 2024.

Vi udfører ansvarlige og bæredygtige installationer

Hos Frirum El følger vi med tiden. Som en moderne elektriker nær Frederiksberg har vi derfor øget fokus på at levere bæredygtige el-installationer. Vi vejleder vores kunder til det korrekte valg, der har fokus på grønnere el-installationer. Det gavner både din pengepung og miljøet. Og samtidig tager vi i fællesskab ansvar.

Når du samarbejder med os, får du en elektriker nær Frederiksberg, du kan stole på. Vi lytter til dine ønsker og behov, og på baggrund af disse vejleder vi dig til det rette valg. Og med mere end 15 års erfaring fra branchen kan vi nemt finde løsningen, der opfylder dine behov.
Vi kommunikerer klart og tydeligt både før og under opgaven, så du hele tiden er opdateret på, hvor langt vi er med arbejdet. Vi har fair og gennemsigtige priser, så du slipper for ubehagelige overraskelser.

Kontakt din erfarne elektriker nær Frederiksberg

Leder du efter en ansvarsfuld elektriker på Frederiksberg, der har fokus på bæredygtige løsninger og som går i sit sociale ansvar? Hos Frirum El gør vi netop dette. Og vi er klar til at tage en uforpligtende dialog om din kommende opgave.

Tag kontakt til os via telefon på 31 68 38 10. Du kan også kontakte os skriftligt, enten ved at sende os en mail på rolf@frirumel.dk eller ved at benytte vores kontaktformular. Så vender vi tilbage på din henvendelse hurtigst muligt.

Kontakt os

Frirum El

Kontakt os via formularen eller giv os et kald, vi hjælper altid gerne med et tilbud eller vejledning.