Elektriker Vanløse

Som autoriseret el-installatør står vi klar til at hjælpe dig med sikre og professionelle el-installationer i Vanløse og København

Vi er din elektriker i København

Når du har behov for en kompetent og erfaren elektriker i Vanløse, står vi hos Frirum klar til at hjælpe dig. Med beliggenhed på Vesterbro hjælper vi både private, virksomheder, institutioner og foreninger med el-installationer af varierende størrelse. Vi har mere end 15 års erfaring fra elektrikerfaget. Vi kan derfor rådgive dig til den bedste løsning, som både er energieffektiv og bæredygtig. Så sparer du penge samtidig med, at du skåner klimaet mest muligt. Vi kan hjælpe med lidt af hvert, eksempelvis:

  • Eltjek
  • Dørtelefoner
  • Intelligente installationer
  • Ladestandere
  • Service & fejlfinding
  • Elrenovering & -ombygning

Har du behov for professionel assistance til andre elektrikeropgaver end ovenstående, er du mere end velkommen til at kontakte os. Ring i dag på 31 68 38 10 eller send os en skriftlig henvendelse ved at benytte kontaktformularen. Som elektriker nær Vanløse kan vi også hjælpe dig, hvis du skal bruge en elektriker på Østerbro, Frederiksberg eller i Valby.

Vi har gode anmeldelser

Læs hvad vores kunder siger

🏆 Frirum El har vundet Årets Håndværker 2023 og var finalist i 2024.

Retfærdige priser og autoriserede installationer

Som en autoriseret el-installatør kan du være sikker på, at alle vores installationer foregår efter gældende love og standarder. Vi dokumenterer og kvalitetssikrer vores arbejde, og som medlem i henholdsvis TEKNIQ og Anmeld Håndværker sørger vi for, at vores medarbejdere løbende efteruddannes, så de er opdateret på den nyeste information samt de nyeste initiativer i branchen.

Alt afhængigt af opgaven tilbyder vi enten en fast pris eller betaling for antallet af timer, opgaven kræver. Fælles for begge dele er dog transparente og fair priser, så du hele tiden ved, hvad du betaler for. Når du vælger Frirum El som din elektriker nær Vanløse, får du samtidig kundeservice i øjenhøjde, og vi sørger for at lytte til dine ønsker og krav til arbejdet, så vi i fællesskab finder løsningen, du bliver glad for.

Få et uforpligtende tilbud fra din elektriker nær Vanløse

Står du over for et elprojekt, hvor du ønsker professionel hjælp? Så kontakt os nu. Som elektriker nær Vanløse hjælper vi med alt fra simple til mere komplekse installationer. Og vi leverer naturligvis et tilfredsstillende resultat hver gang.

Du kan med fordel kontakte os på telefon 31 68 38 10. Ellers kan du sende os en mail på rolf@frirumel.dk eller benytte kontaktformularen. Vi besvarer din forespørgsel hurtigst muligt.

Kontakt os

Frirum El

Kontakt os via formularen eller giv os et kald, vi hjælper altid gerne med et tilbud eller vejledning.