Ladestander

Med en autoriseret el-installatør er du sikret, at din ladestander installation er gennemgået efter gældende lovgivning
samt overholder de standarder og lovkrav der er for el-installationer

Ladestander med & uden abonnement

Har du, eller overvejer du at anskaffe dig en el-bil, og har behov for en ladestander, kan Frirum El hjælpe dig med installationen. Vi sørger for levering, installation samt efterfølgende tilmelding til forsyningsselskab efter endt installation. Vi har stor erfaring med installation af ladestandere og installerer alle typer og modeller med og uden abonnement. Vi er altid opdaterede på de nyeste regler og lovgivning på området, samt hvad der er af modeller og designs på markedet.

Bestil opsætning og montering af ladestander fra 4350 kr. (inkl. moms)

Professionel rådgivning

En ladeløsning fra Frirum El sørger for, at du får professionel rådgivning gennem hele forløbet. Vi byder ind med vores professionelle viden og sørger for, at de rette forholdsregler og lovgivning er overholdt. Vi kommer ligeledes med vores syn på den bedste placering af ladestanderen. Om du selv vil anskaffe ladestanderen, lade Frirum stå for anskaffelsen eller du har en leverandør, så står vi klar til at hjælpe dig på rette vej. Vi leverer ladestander løsninger til private, erhverv samt foreninger og offentlige kunder.

Vi har gode anmeldelser

Læs hvad vores kunder siger

🏆 Frirum El har vundet Årets Håndværker 2023 og var finalist i 2024.

Processen

Hvis du vælger Frirum El til at udføre din ladestander installation, designer vi den præcis efter dine behov. Vi kommer ud og besigtiger inden opstart og planlægger herefter arbejdet. Under arbejdet sørger vi for, at alting bliver udført med omhu og i tæt kommunikation med dig. Efter endt installation sørger vi for, at installationen bliver funkionstestet og tilmeldt til forsyningsselskabet.

Hvad er inkluderet i installationen?

Ladestandere lader typisk med mellem 11- 22Kw afhængigt af forsyningsforhold. Vores installation er derfor altid klargjort til, at den kan trække 22Kw.

En basis installation af en ladestander inkluderer:

  • Træk af installationskabel til 22Kw. max 10m. (synlig kabelføring føring og max. 2 gennemboringer)
  • Installation af RDC samt gruppeafbryder i eksisterende gruppetavle
  • Montering af ladestander samt opsætning
  • Test og afprøvning efter endt installation

Gravearbejde, føring i vægge mm. er ikke inkluderet i ovenstående pris

Kontakt os

Frirum El

Kontakt os via formularen eller giv os et kald, vi hjælper altid gerne med et tilbud eller vejledning.