Eltjek

Med et eltjek udført af en autoriseret el-installatør er du sikret, at din installation er gennemgået efter gældende lovgivning.
Vi overholder også de standarder og lovkrav der er for el-installationer.

Billigt eltjek i Københavnsområdet

Står du med salg eller køb af bolig, og har du brug for at få kontrolleret dine el-installationer og søger en erfaren elektriker med høj kvalitet til lave priser?

Så er Frirum din rette autoriserede el-installatør til at klare opgaven. Vi har mange års erfaring med eltjek og er altid opdaterede på den nyeste lovgivning i installationsbranchen. Vi garanterer dig Københavnsområdets billigste eltjek. Med os har du altid en fast pris, så du undgår skjulte gebyrer og tillæg.

Bestil eltjek fra kun 680 kr. (inkl. moms)

Hvad er et eltjek?

Et eltjek er en gennemgang af dine installationer, som skal give overblik over eventuelle fejl eller kortslutninger i din installation. Under et eltjek kontrolleres alt fra stikkontakter til hårde hvidevarer og er med til at give brugeren af installationen sikkerhed for, at den er i orden.

Vi har gode anmeldelser

Læs hvad vores kunder siger

🏆 Frirum El har vundet Årets Håndværker 2023 og var finalist i 2024.

Hvordan udføres et eltjek?

Når du får udført et eltjek kontrolleres installationen samt eltavlen stikprøvevis. De fejl eller mangler, der er, skrives ned i et digitalt dokument udarbejdet efter Sikkerhedsstyrelsens anvisninger, som herefter udleveres til slutbrugeren, oftest med en beskrivelse af, hvad det vil koste at udbedre eventuelle fejl.

Hvorfor skal der laves et eltjek?

Eltjek udføres ofte ved køb og salg af andelsboliger for at sikre, at installationerne ikke er forældede eller farlige. Der er ikke krav til, at det skal udføres, men er alene op til de enkelte foreninger eller boligejere at få udført et eltjek.

Kontakt os

Frirum El

Kontakt os via formularen eller giv os et kald, vi hjælper altid gerne med et tilbud eller vejledning.