Elektriker Østerbro

Med beliggenhed på indre Vesterbro er vi din lokale elektriker på Østerbro og i resten af Københavnsområdet

Din lokale, autoriserede el-installatør

Hos Frirum El har vi mere end 15 års erfaring fra elektrikerbranchen. Vi kan derfor rådgive og vejlede dig til den rette løsning, hvad enten du repræsenterer en boligforening, en virksomhed eller selv ønsker at få foretaget opgraderinger i hjemmet. Som elektriker nær Østerbro kan vi blandt andet hjælpe dig med følgende opgaver:

  • Eltjek
  • Dørtelefoner
  • Intelligente installationer
  • Ladestandere
  • Service & fejlfinding
  • Elrenovering & -ombygning

Skal du bruge professionelle kompetencer til andre opgaver inden for elektrikerfaget, kan vi naturligvis også hjælpe dig. Du er velkommen til at kontakte os for en uforpligtende dialog om din opgave. Kontakt os på telefon 31 68 38 10 hvis du leder efter en elektriker på Østerbro, Vesterbro, Frederiksberg, i Valby eller Vanløse.

Vi har gode anmeldelser

Læs hvad vores kunder siger

🏆 Frirum El har vundet Årets Håndværker 2023 og var finalist i 2024.

Vi går op i bæredygtighed og energioptimering

Der er mange penge at spare på sin elregning, hvis man får lavet de rette el-installationer. Endnu mere, hvis man samtidig vælger energieffektive hvidevarer. Som en moderne og ansvarlig elektriker ønsker vi at bidrage til bæredygtige løsninger.
Det gavner nemlig både dig som kunde og vores klima. Når du vælger os som din samarbejdspartner til dit projekt, kan du således være sikker på, at vi leverer en bæredygtig og energioptimeret løsning, der på sigt sparer dig mange penge.

Som autoriseret el-installatør er vi medlem af TEKNIQs garantiordning. Det betyder, at du som kunde kan få dækket op til 150.000 kr. af omkostningerne, hvis du ikke er tilfreds med installationen. Ingen af vores kunder har dog gjort brug af denne ordning, da vi altid udfører vores arbejde nøje og omhyggeligt med fokus på høj kvalitet.
Det vidner vores mærkat som ‘Elite Håndværker’ samt nomineringer som ‘Årets Håndværker’ i 2023 og 2024 også om.

Kontakt os, hvis du leder efter en elektriker nær Østerbro

Hos Frirum El er vi opsatte på at give dig en god oplevelse og et tilfredsstillende resultat, du bliver glad for mange år fremover. Du kan være sikker på ærlig og kompetent rådgivning samt overskuelige og transparente priser. Og så er vi jo kun en kort køretur væk, når du mangler en dygtig elektriker nær Østerbro.

Kontakt os via telefon på 31 68 38 10. Du kan også kontakte os skriftligt, enten ved at sende os en mail på rolf@frirumel.dk eller ved at benytte vores kontaktformular. Så vender vi tilbage på din henvendelse hurtigst muligt.

Kontakt os

Frirum El

Kontakt os via formularen eller giv os et kald, vi hjælper altid gerne med et tilbud eller vejledning.